Page Nav

HIDE

Gradient Skin

Gradient_Skin

News

latest

Konya Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği yeni başkanı kim oldu?

Konesob'ta başkanlığa muharrem karabacak seçildi Konya Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği yeni başkanı belli oldu. Seçimi 335 oy al...

Konesob'ta başkanlığa muharrem karabacak seçildi

Konya Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği yeni başkanı belli oldu. Seçimi 335 oy alan, halen Konya Minibüsçüler ve Umum Servis Araçları Esnaf Odası Başkanı olan Muharrem Karabacak kazandı.

KONESOB'un yeni Başkanı seçildi. KONESOB 2018 Olağan Genel Kurul ve başkanlık seçimi bugün (06.05.2018 Pazar) yapıldı. İki liste ile seçime gidildi.

Muharrem Karabacak / Konya Minibüsçüler ve Umum Servis Araçları Esnaf Odası Başkanı

Genel kurulda 335 oy alan Muharrem Karabacak KONESOB Başkanlığına seçildi. Ali Osman Karamercan ise 287 oy aldı.

Yoğun katılımla gerçekleşen kurulda, konuşan KONESOB Başkanı Ali Osman Karamercan, görev sürecince gerçekleştirilen faaliyetlerden bahsetti.

Muharrem Karabacak ise şunları söyledi; "Millet olarak içine sürüklendiğimiz en bunalımlı dönemde bile sosyal patlamaları önleyen esnaf ve sanatkarlarımız olmuştur. Her türlü şiddetin terörün önünde engel olan esnaf ve sanatkarlarımız bu özelliğiyle topluma örnek teşkil etmektedir" dedi.

Seçim sorumlusu bir kişi görevini yapmakta olan basın mensuplarına bağırarak, hakaret etti. Diğer seçim sorumlularının gerginlikleri de dikkatlerden kaçmadı. Yaşanan o anlarda araya giren Fırıncılar Odası Başkanı Vedat Honça ise gazetecilere sahip çıktı. Honça, sesini yükselten seçim sorumlularına "Basın mensuplarına bağırmayın" diye uyarılarda bulundu.

Konya Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği (KONESOB) Genel Kurulu KONESOB Konferans Salonu'nda yoğun katılım ile gerçekleştirildi. Genel Kurula; Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, Türkiye Esnaf ve Sanatkarları Konfederasyonu (TESK) Genel Başkanı Bendevi Palandöken, Cumhurbaşkanı Eski Başdanışmanları Ayşe Türkmenoğlu ve Gülay Samancı, çevre illerin esnaf ve sanatkarlar odaları birliği başkanları, oda başkanları, ilçe oda başkanları ve üyeler katıldı.