Page Nav

HIDE

Gradient Skin

Gradient_Skin

News

latest

KOMEK ve ASEM Aile Eğitim ve Sanat Merkezleri Kayıtları 2017

KOMEK kayıtları başladı mı? İşte KOMEK ile ilgili ayrıntılar Konya Büyükşehir Belediyesi Meslek Edindirme Kursları Komek'in yeni döne...

KOMEK kayıtları başladı mı? İşte KOMEK ile ilgili ayrıntılar

Konya Büyükşehir Belediyesi Meslek Edindirme Kursları Komek'in yeni dönem kayıtları ne zaman başlayacak.

KOMEK ve ASEM Aile Eğitim ve Sanat Merkezleri Kayıtları 29 Mayıs - 9 Haziran tarihleri arasında yapılacak.

Bilişim teknolojilerinden yabancı dillere, 3D studio max, autocad-solidworks kurslarından ebru, çini, hat, tezhip gibi gelenekli sanatlara kadar onlarca alanda eğitim veren KOMEK ve ASEM’lerde kayıtlar 29 Mayıs - 9 Haziran tarihleri arasında www.konya.bel.tr ve www.komek.org.tr adreslerinden alınacak.

güncel kayıt online kayıt ol

KOMEK kayıtları online olarak www.komek.org.tr adresi üzerinden gerçekleştirilmektedir. Kayıt zamanı web sitemizde kendinize en uygun kurs merkezimizi, günleri ve ders saatlerini seçebilirsiniz. Yukarıda belirtilen tarih itibariyle kayıt olurken, Kurs Merkezleri, Branşlar, Derslerin Günleri ve Saatleri web sitemizde otomatik olarak görünecektir.

Örneğin Bilgisayar Kullanımı dersine gitmek istiyorsunuz. Hemen www.komek.org.tr sitemizde online kayıt bölümüne girip, önce gitmek istediğiniz kurs merkezine bakın, daha sonra bu sayfada o kurs merkezinde size uygun ders günlerini ve saatlerini bulup seçebilirsiniz.

İnternetten ön kaydınızı yaptırdıktan sonra hangi kurs merkezine ön kaydınızı yaptırdıysanız ikinci adım olarak o kurs merkezine gidip kayıt onayı yaptırmanız gerekmektedir. Bunun için ise mutlaka el kart’ınızın olması gerekir. Onaya gelirken el kartınızı yanınızda getirmeyi unutmayın. EL kartı olmayanların ise mutlaka kendilerine el kart edinmeleri gerekir. Gelen el kart’a onay yapıldıktan sonra derslere başlayabilirsiniz. Bu el kart öğrencilerin devamsızlığını kontrol etmek için verilmiştir.