Page Nav

HIDE

Gradient Skin

Gradient_Skin

News

latest

Genç KOMEK kayıtları ne zaman başlıyor, Yaz Okulu ücretleri nedir?

Bahar Okulu kayıtları başladı mı? İşte Genç KOMEK ile ilgili ayrıntılar Konya Büyükşehir Belediyesi Komek Yaz Okulu Genç KOMEK kayıtları ...

Bahar Okulu kayıtları başladı mı? İşte Genç KOMEK ile ilgili ayrıntılar

Konya Büyükşehir Belediyesi Komek Yaz Okulu Genç KOMEK kayıtları ne zaman başlıyor?

Konya merkez ve ilçelerde açılan Genç KOMEK Bahar Okulunda kayıtlar ne zaman başlayacak. 5 - 18 Haziran tarihleri arasında www.konya.bel.tr ve www.komek.org.tr adreslerinden alınacak.

KOMEK kayıtları online olarak www.komek.org.tr adresi üzerinden gerçekleştirilmektedir. Kayıt zamanı web sitemizde kendinize en uygun kurs merkezimizi, günleri ve ders saatlerini seçebilirsiniz. Yukarıda belirtilen tarih itibariyle kayıt olurken, Kurs Merkezleri, Branşlar, Derslerin Günleri ve Saatleri web sitemizde otomatik olarak görünecektir.

Genç KOMEK Yaz Okulu kayıtları hangi tarihlerde yapılacak?

Örneğin Bilgisayar Kullanımı dersine gitmek istiyorsunuz. Hemen www.komek.org.tr sitemizde online kayıt bölümüne girip, önce gitmek istediğiniz kurs merkezine bakın, daha sonra bu sayfada o kurs merkezinde size uygun ders günlerini ve saatlerini bulup seçebilirsiniz.

İnternetten ön kaydınızı yaptırdıktan sonra hangi kurs merkezine ön kaydınızı yaptırdıysanız ikinci adım olarak o kurs merkezine gidip kayıt onayı yaptırmanız gerekmektedir. Bunun için ise mutlaka el kart’ınızın olması gerekir. Onaya gelirken el kartınızı yanınızda getirmeyi unutmayın. Olmayanların ise mutlaka kendilerine el kart edinmeleri gerekir. Gelen el kart’a onay yapıldıktan sonra derslere başlayabilirsiniz. Bu el kart öğrencilerin devamsızlığını kontrol etmek için verilmiştir.

Konya Büyükşehir Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Daire Başkanlığı'na bağlı olan KOMEK'te yaz okulu ücretleri Selçuklu, Meram ve Karatay ilçeleri için tüm dönem 100 TL diğer ilçe merkezleri için tüm dönem 50 TL'dir.