Page Nav

HIDE

Gradient Skin

Gradient_Skin

News

latest

İtfaiye Basın Ödülleri Yarışması 2016 İtfaiye Dairesi Başkanlığı

İtfaiye’den Ulusal Basın Ödülleri Yarışması Konya Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi Başkanlığı, İtfaiye Basın Ödülleri Yarışması düze...

İtfaiye’den Ulusal Basın Ödülleri Yarışması

Konya Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi Başkanlığı, İtfaiye Basın Ödülleri Yarışması düzenliyor.

Görevi başında şehit olan itfaiyecileri anmak ve zor şartlarda çalışan basın mensuplarını ödüllendirmek amacıyla düzenlenen ulusal yarışmanın son katılım tarihi 7 Eylül 2016.

Konya Büyükşehir Belediyesi, Türkiye’de genelinde ilki geçen yıl yapılan İtfaiye Basın Ödülleri Yarışmasını bu yıl yeniden düzenliyor.

Yılın En İyi İtfaiye Fotoğraf Görüntüsü:

1. Esere: 5.000 (Beşbin) TL,
2. Esere: 3.000 (Üçbin) TL,
3. Esere: 2.000 (İkibin) TL’dir

Amatör ve profesyonel haber muhabirlerini desteklemek, itfaiyecinin karşılaştığı zorlukları ve itfaiyenin önemini anlatmak amacıyla düzenlenen yarışmanın son katılım tarihi 7 Eylül 2016 olarak belirlendi.

Yarışma ile ilgili yapılan açıklamada amacın görevi başında şehit olan itfaiyecileri anmak ve zor şartlarda çalışan basın mensuplarını ödüllendirmek olduğu belirtilirken, İtfaiye Basın Ödülleri ile itfaiyecilik mesleğine dikkat çekmenin hedeflendiği kaydedildi.

İtfaiyecileri anmak ve zor şartlarda çalışan basın mensuplarını ödüllendirmek

Haber fotoğrafı kategorisinde düzenlenecek İtfaiye Basın Ödülleri Yarışmasına, ülke genelindeki bütün foto muhabirleri yazılı basında yayınlanan haber fotoğrafları ile katılabilecek.

Konya Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi Başkanlığı’nca düzenlenen yarışmanın ödülleri ise birinciye 5 bin, ikinciye 3 bin, üçüncüye 2 bin lira olarak açıklandı.

İtfaiye Basın Ödülü, katılım koşullarını taşıyan, ülke genelindeki tüm muhabirlere ve kameramanlara açıktır. Yarışma sonuçları, 20-24 Eylül 2016 tarihleri arasında, Konya Büyükşehir Belediyesinin web sitesinde ilan edilecektir.

Katılımcıların, başvuru için İtfaiye Basın Ödülü Şartnamesi, Başvuru formu’nu doldurarak imzalamaları ve kurum kimlik kartları (Belediye ve Valilik gibi basın bürolarında çalışan personeller) ya da sarı basın kartlarının taratılarak itfaiyebasinödülleri@gmail.com adresine eklemeleri gerekmektedir. Katılım ücretsizdir.

Yarışmaya katılmak isteyenler başvuru formu ve yarışma şartnamesine www.konya.bel.tr adresinden ulaşabilecek.