Page Nav

HIDE

Gradient Skin

Gradient_Skin

News

latest

Haydi Meram Mahalleler Arası Futbol Turnuvası’na kayıtlar başladı

Mahalleler Arası Futbol Turnuvası’na kayıtlar başladı Konya Merkez Meram Belediyesi tarafından ‘Haydi Meram Hep Beraber Spora’ sloganıyla...

Mahalleler Arası Futbol Turnuvası’na kayıtlar başladı

Konya Merkez Meram Belediyesi tarafından ‘Haydi Meram Hep Beraber Spora’ sloganıyla düzenlenen Mahalleler Arası Futbol Turnuvası’na kayıtlar başladı.

17 Haziran’a kadar başvuruların yapılacağı turnuvaya her mahalleden tek takım katılabilecek.

Turnuvaya Meram ilçe sınırları içerisindeki mahalle sakinlerinin kuracağı takımlar katılabilecek olup, her oyuncu kendi ikamet ettiği mahalle bünyesindeki takımda yer alabilecek.

Mahalle muhtarları, takıma seçecekleri oyuncuları kendi mahallelerindeki 18 – 60 yaş arası kişilerden belirleyecekler. Her takım 13 oyuncudan oluşacak. Takım isimleri muhtarlık isimleriyle aynı olacak.

Mahalleler Arası Futbol Turnuvası için istenen belgeler neler?

Müsabakalar Karahüyük Mahallesinde bulunan Şehit Süleyman Ballan Spor Tesislerinde cumartesi ve pazar günleri gündüz oynanacak. Turnuva sonunda en centilmen takım, birinci, ikinci ve üçüncü olan takımlara çeşitli sürpriz hediyeler, plaket, madalya ve kupa verilecek.

Turnuvaya katılmak isteyen muhtarlıkların, kuracağı takım listesini en geç 17 Haziran Cuma günü Saat 16.30’a kadar Meram Belediyesi Özel Kalem Müdürlüğü’nde görev yapan Sinan Kabak’a teslim etmeleri gerekiyor.

Mahalleler Arası Futbol Turnuvası için istenen belgeler neler?

- Muhtar: 2 adet resim, nüfus cüzdan fotokopisi

- Yönetici: 2 adet resim, nüfus cüzdan fotokopisi, ikametgâh ilmühaberi

- Teknik Sorumlu(varsa): 2 adet resim, nüfus cüzdan fotokopisi, ikametgâh ilmühaberi, sağlık raporu.

- Sporcular: 2 adet resim, nüfus cüzdan fotokopisi, ikametgâh ilmühaberi, sağlık raporu.