Page Nav

HIDE

Gradient Skin

Gradient_Skin

News

latest

Celaleddin Karatay Gençlik Merkezi yaz dönemi kursları 2016

Celaleddin Karatay Gençlik Merkezi yaz dönemi kursları ne zaman? Karatay Halk Eğitim Merkezi işbirliği ile düzenlenen Karatay Belediyesi ...

Celaleddin Karatay Gençlik Merkezi yaz dönemi kursları ne zaman?

Karatay Halk Eğitim Merkezi işbirliği ile düzenlenen Karatay Belediyesi Celaleddin Karatay Gençlik Merkezi yaz dönemi kursları için ön kayıtlar 6 Haziran’da başlıyor.

Konuyla ilgili bir açıklama yapan Karatay Belediye Başkanı Mehmet Hançerli, Celaleddin Karatay Kongre ve Gençlik Merkezi'nin gençlere yönelik faaliyetlere başladığı günden itibaren yoğun ilgi gördüğünü belirterek, yaz dönemi için ön kayıtların başladığını vurguladı.

Celaleddin Karatay Gençlik Merkezinin içerisinde 3 adet derslik, müzik atölyesi, bilgisayar laboratuarı, kafeterya, internet-bilişim köşesi, fitness salonu, aerobik ve spor salonu, oyun - eğlence merkezi, bilardo salonu gibi etkinlik alanlarını bünyesinde barındıran büyük bir tesis olduğunu ifade eden Hançerli; günlük ortalama 150-200 öğrencinin gençlik merkezini aktif bir şekilde ziyaret ederek kullandığını kaydetti.

Celaleddin Karatay Gençlik Merkezi yaz dönemi kursları ne zaman?

Karatay Halk Eğitim Merkezi iş birliği ile açılan eğitim branşları arasında İngilizce, Rusça, Fransızca, Arapça, Osmanlıca, Bilgisayar, On Parmak, Grafik Tasarım, Autocad, Ney, Gitar, Bağlama, Diksiyon, İşaret Dili ve Fitness olduğunu dile getiren Başkan Hançerli, gençlerin talepleri doğrultusunda istenilen branşlarda kurs açıldığını vurguladı.

6 Haziran Pazartesi günü başlayacak olan ön kayıt başvuruları 13 Haziran'da son bulacaktır. Öncelikle üyelik için bir adet kimlik fotokopisi, 2 fotoğraf ve öğrenci belgesi alınan kurslara 14 - 28 yaş aralığında herkes kayıt yaptırabilmektedir.

Bilgi almak isteyen öğrenciler Celaleddin Karatay Kongre ve Gençlik Merkezi'ne 0332 355 24 00 nolu telefondan ulaşabilirler.