Page Nav

HIDE

Gradient Skin

Gradient_Skin

News

latest

KOMEK Kursu ve ASEM 2017 Bahar kayıtları ne zaman yapılıyor?

KOMEK ve ASEM meslek edindirme kurslarına kayıtlar başlıyor Konya Meslek Edindirme Kursları, 2016 - 2017 Eğitim Öğretim Yılı Bahar dönemi...

KOMEK ve ASEM meslek edindirme kurslarına kayıtlar başlıyor

Konya Meslek Edindirme Kursları, 2016 - 2017 Eğitim Öğretim Yılı Bahar dönemi kayıtları 1 Şubat'ta başlıyor. Kayıt olacağınız kurs dolmadan acele edin. Sınırlı sayıdaki kurslar ilk günlerde dolabiliyor.

Yeni Dönem Kayıtları Ne Zaman Başlıyor, Nasıl Kayıt Yaptırabilirim?

Yeni dönem kayıtları 1 Şubat’ta başlayacak olup, www.komek.org.tr adresinden online olarak yapılacaktır. Kayıt sayfasından ister branş seçerek kurs merkezi seçebilir, isterseniz de kurs merkezi seçerek branş seçebilirsiniz.

Komek son kayıt tarihi ne zaman?

Online Kayıt Yaptırmak Yeterli mi?

Online kayıt aslında kayıt başvurusu olup, kesin kaydınızı, ön kayıt yaptırmış olduğunuz kurs merkezine giderek onaylatmalısınız.

Kayıt Onaylatmanın Belli Bir Süresi Var mı? 01 / 12 Şubat 2017

Online kayıt yaptırmış olan kursiyer adaylarımız 48 saat içinde başvuru yaptırmış olduğu kurs merkezine giderek ya da kurs merkezini arayarak telefonla da kayıt onayını yaptırabilirler. iletişim için tıklayınız

Kayıt Tarihlerinde Şehir Dışında Olanlar Ne Yapacak?

Kayıt tarihlerinde şehir dışında olan kursiyerlerimiz, kayıt yaptırmış olduğu kurs merkezini arayarak durumu bildirip kayıt onayı yaptırabilecektir. Kurs merkezlerinin iletişim adresleri aşağıda ki linkte mevcuttur. www.komek.org.tr/kursmerkezi.php

Kayıt Onayında İstenen Evrak Var mı?

Öğrenci kayıt onayına gelirken kimlik ve sürekli kullanacağı elkartını getirmelidir. Kayıt onayında ekstra istenen herhangi bir mezuniyet diploması gerekli olmayıp, bazı özel kurslarda başlangıç sertifikası istenilebilir. Örneğin: Autocad, Solidworks, Web Tasarım gibi kurslarda bilgisayar sertifikası şartı vardır.

Hangi Branşlar Hangi Kurs Merkezi Kurslar Ücretli mi?

Konya Meslek Edindirme Kursları (KOMEK) ücretsiz, Spor Merkezleri 30 tl, Merkez Alise Sanat ve Eğitim Merkezi (ASEM) 70 TL, İlçe Aile Sanat ve Eğitim Merkezleri (ASEM) 40 TL dir. Kurs kayıtlarımız dönemlik yapılmakta ve ücretlerde dönemlik olmaktadır.

KOMEK HAKKINDA DAHA FAZLA BİLGİ ALMAK İSTİYORUM.

facebook sayfamızı (www.facebook.com/konyameslekedindirme) takip ederek, aklınıza takılan konularda anlık bilgi alabilir, şikayet ve isteklerinizi rahatlıkla bildirebilirsiniz.