Page Nav

HIDE

Gradient Skin

Gradient_Skin

News

latest

Kar yağışı ve buzlanma nedeniyle Konyada okullar tatil mi oldu?

Konyada okullar tatil mi oldu? Etkili ve yoğun kar yağışının etkili olduğu Konya merkezde ve birçok ilçede eğitim-öğretime cuma günü de a...

Konyada okullar tatil mi oldu?

Etkili ve yoğun kar yağışının etkili olduğu Konya merkezde ve birçok ilçede eğitim-öğretime cuma günü de ara verildi.

Yoğun kar yağışı, aşırı don ve buzlanma nedeniyle 22.12.2016 (Perşembe) tarihinde İl merkezinde (Meram Karatay Selçuklu ilçelerinde) ilk ve orta dereceli tüm okullar bir gün süre ile tatil edilmiştir.

Ayrıca İl genelinde tüm Kamu Kurum ve Kuruluşlarında 22.12.2016 (Perşembe) tarihinde Hamileler ve Engellilerde bir gün süre ile idari izinli sayılacaktır. Diğer ilçelerde okulların tatil edilmesi kararının alınmasının takdiri ilçe kaymakamlıklarımızdadır.

Konyada devam eden kar yağışı, aşırı don ve buzlanma nedeniyle il merkezinde 23 Aralık 2016 Cuma günü (Meram Karatay Selçuklu ilçelerinde) ilk ve orta dereceli okullar 1 gün tatil edilmiştir.

Konyada devam eden kar yağışı, aşırı don ve buzlanma nedeniyle ilk ve orta dereceli okullar 1 gün tatil oldu.

Merkez Selçuklu, Meram ve Karatay İlçelerinde ilk ve orta dereceli okullarda eğitime cuma günü de ara verildi.

Ayrıca Ahırlı, Altınekin, Akören, Akşehir, Beyşehir, Bozkır, Cihanbeyli, Çeltik, Çumra, Derbent, Derebucak, Doğanhisar, Emirgazi, Güneysınır, Hadim, Hüyük, Ilgın, Kadınhanı, Karapınar, Kulu, Sarayönü, Seydişehir, Taşkent, Tuzlukçu, Yalıhüyük ve Yunak ilçelerinde de kar yağışı ve buzlanma nedeniyle cuma günü okullar tatil edildi.

Halkapınar ilçesinde ise sadece taşımalı eğitim öğrencileri için eğitime 1 gün ara verildi.

Ayrıca Başbakanlığın 03 Aralık 2002 gün ve 2002/58 sayılı Genelgesinin 3. Maddesine göre İl genelinde tüm Kamu Kurum ve Kuruluşlarında 23.12.2016 (Cuma) tarihinde Hamileler ve Engellilerde bir gün süre ile idari izinli sayılacaklardır. Kamuoyuna saygı ile duyurulur.

Yoğun kar yağışı ve tipi nedeniyle Konya Havalimanı bugünden itibaren yarın 23 Aralık 2016 Cuma günü saat 11'e kadar uçuşlara kapalı.