Page Nav

HIDE

Gradient Skin

Gradient_Skin

News

latest

Konya Komek Spor Merkezi ve Hanım Lokallerine kayıtta ön koşul;

Komek Spor Merkezi ve Hanım Lokallerine kayıtta kabulde; İstihdama katkıda bulunan, sanatkar yetiştiren ve kursiyerlerin kişisel gelişim...

Komek Spor Merkezi ve Hanım Lokallerine kayıtta kabulde;

İstihdama katkıda bulunan, sanatkar yetiştiren ve kursiyerlerin kişisel gelişimini sağlayan KOMEK'lerin 18 tanesi Konya ilçelerinde olmak üzere şehir genelinde 50’nin üzerinde merkezde eğitimlerini sürdürüyor..
Güncel Haber Konya Komek Kurs Merkezleri Nerededir

Hanım Lokalleri Kayıtta Ön Koşulları

1 - 4’er aylık dönemler Selçuklu, Meram ve Karatay ilçelerinde bulunan Hanım Lokalleri için 70 TL diğer ilçelerde bulunan Hanım Lokalleri için 40 TL’dir.

2 - Spor merkezleri dönem ücreti 30 TL’dir.

Aerobik Kayıtta Ön Koşullar

1 - Spor yapmaya uygun temiz spor ayakkabısı ve eşofman getirilecektir.

2 - Aerobik dönemleri (4+4+3 er aylıktır). Bir dönem içerisinde mazeretsiz 5 seansa katılmayan üyenin aerobik kaydı silinir.

3 - Aerobik seanslarında seans başladıktan 10 dakika sonra kapı kapatılır. Hiçbir şekilde üye alınmaz.

Havuz ve Sauna Kayıtta Ön Şartlar

1- Havuz ve Saunanın saat ücreti 5 TL’dir. Havuzdan faydalanmak isteyen üyelerimizin aşağıda yazılı malzemeleri temin etmeleri gerekmektedir.

2 - Yüzmeye uygun kıyafet.

3 - Bone.

Çocuk Oyun Salonları Kayıtta Ön Koşullar

Komek, Spor Merkezi ve Lokallerimizde 3 - 6 (36 - 72 ay) yaş arası çocuklarınız için Çocuk Oyun Alanları mevcuttur. Dönem ücreti 40 TL’dir.

Hanımlar Lokali üyelik yönetmeliğine;

Madde 15: Kuruluş üyeliğinden ayrılma.

1 - Her üye kendi isteği ile “Hanımlar Lokali” üyeliğinden çıkabilir.

2 - Hanımlar Lokali üyelik şartlarına sahip olmadığının tespiti ya da tavır ve davranışları ile Hanımlar Lokali Yönetmeliğine aykırı davranışlardan bulunan, uygunsuz davranışları ile Hanımlar Lokali’ni ve üyelerini rahatsız ettiği tespit edilen üyeler Hanımlar Lokali yöneticisinin önerisi ve Hanımlar Lokali Yönetim Kurulu kararı ile üyeliğine son verilir.

* Rapor, evlilik, boşanma, il dışı ikamet değişikliği harici ücret iadesi yapılmamaktadır.

Konya Büyükşehir Belediyesi Meslek Edindirme Kursları (KOMEK) ile Aile Eğitim ve Sanat Merkezlerine (ASEM) yeni dönem kayıtları 19 - 30 Eylül 2016 tarihleri arasında www.konya.bel.tr ve www.komek.org.tr internet sitesi üzerinden online yapılacaktır.