Page Nav

HIDE

Gradient Skin

Gradient_Skin

News

latest

Genç Komek Yaz Okulu kayıt tarihleri ne zaman?

Genç Komek Yaz Okulu kayıtları ne zaman? 8-16 yaş arası öğrenciler bu yazı dolu dolu geçirecekler.. Konya Meslek Edindirme Kursları (K...

Genç Komek Yaz Okulu kayıtları ne zaman?

8-16 yaş arası öğrenciler bu yazı dolu dolu geçirecekler..

Konya Meslek Edindirme Kursları (KOMEK) tarafından faaliyete geçirilen Genç KOMEK Yaz Okulu Projesiyle 8-16 yaş arası öğrencilerimiz bu yazı dolu dolu geçirecek.

Konya Büyükşehir Belediyesi tarafından Konya’da hizmet veren Konya Meslek Edindirme Kursları (KOMEK) Genç KOMEK Yaz Okulu projesiyle bu yaza hazır. Genç Komek Yaz Okullarında kayıt tarihleri 1-12- Haziran 2016

Konya’da 12 yıldır hizmet veren Konya Meslek Edindirme Kursaları (KOMEK), bu yaza Konya merkez ve 31 ilçede 53 Kurs Merkezi ve 62 eğitim merkeziyle Genç KOMEK Yaz Okuluna hazır. 8-16 yaş arası öğrencelerin eğitim göreceği Genç KOMEK Yaz Okulu, Sanat, Dinimiz ve Değerlerimiz, Spor ve Doğa Kamplarıyla öğrencilerimiz bu yaz eglenerek ogreniyor.

Genç Komek Yaz Okullarında kayıt tarihleri belli oldu.

Ebru, seramik, resim ve ahşap boyama gibi birçok el sanatlarının verildiği Genç KOMEK Yaz Okulu’nda öğrenciler el becerilerini geliştirirken, Elifba Cüzü, Kur’an-ı Kerim, Siyer-i Nebi, İlmihal dersleriyle de Dinimiz ve Değerlerimizden de geri kalmıyorlar.

Sanat, Dinimiz ve Değerlerimiz derslerinin yanı sıra yüzme, futbol, voleybol, masa tenisi, satranç okçuluk gibi sportif faaliyetlerle de öğrenciler yaz tatilini daha sağlıklı geçiriyor.

Real AVM kurulan Genç KOMEK Yaz Okuluna tanıtımlar büyük ilgi görüyor

Genç Komek Kayıt Şartları Nedir?

Real AVM kurulan Genç KOMEK Yaz Okulu standında, ebru, resim, kağıt telkâri, takı tasarımı, satranç ve masa tenisi gibi branşlarda uygulamalı tanıtımlar ziyaretçilerin ilgi odağı oldu. Öğrenciler anneleri ve öğretmenleri için ilk ebrularını yaparak onlara armağan ettiler.

Bugün yapılan ve yarın devam edecek olan lise dengi öğrencilere ödüllü bilgi yarışmasında hediyeler öğrencileri mutlu etti. Bilgi yarışmasında dereceye giren öğrencilere tablet ve mp3 hediye edilirken ailelere de küçük hediyeler verildi.