Page Nav

HIDE

Gradient Skin

Gradient_Skin

News

latest

Bilgehane Online Kursiyer Ön Kayıt Başvuru Formu

Bilgehane Kursiyer Ön Kayıt Formu Aşağıdaki 9 maddeyi okuyup onaylamalısınız. Lütfen TC Kimlik Numaranızı Eksiksiz Giriniz! Bilgehane O...

Bilgehane Kursiyer Ön Kayıt Formu


Aşağıdaki 9 maddeyi okuyup onaylamalısınız. Lütfen TC Kimlik Numaranızı Eksiksiz Giriniz! Bilgehane Online Kursiyer Ön Kayıt Başvuru Formu

Bilgehane Nedir? Arkadaşlığı, dostluğu ve paylaşımı, paylaştıkça artan sevgi ve bilginin gücünü keşfettiği yerlerdir.. Devamı oku


Aliya İzzetbegoviç Bilgehane, Ali Ulvi Kurucu Bilgehanesi, Keykavus Bilgehane

1 - Konya Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı'na bağlı olan Bilgehanelerde tüm kurslar ücretsizdir.

2 - 10 Yaşını doldurmuş 20 yaşından gün almamış herkes kayıt yaptırabilir.

3 - Kayıt yaptırılan kurslara devam zorunludur. Mazeretli/mazeretsiz olarak ders saati süresinin 1/5'inden fazla devamsızlık yapan kursiyerin kaydı silinir. Devamsızlıktan kaydı silinen kursiyer, 1 yıl boyunca Bilgehanelere kayıt yaptıramaz.

4 - Kursa geç kalmayı alışkanlık haline getiren, eğitim-öğretimi aksatan, kursun normal düzenini bozan kursiyerler, uyarılır. Yapılan uyarılara rağmen bu tutum ve davranışlarında ısrar edenlerin kurs ile ilişkileri kesilir ve bunlar Bilgehanelerin daha sonraki eğitimlerinin hiçbirine katılamazlar.

5 - Kursiyer, eğitim gördüğü merkezin demirbaşına zarar verdiği takdirde, verdiği zararı karşılamakla yükümlüdür.

6 - Bilgehaneler'de spor branşlarından ancak sağlıklı bireyler yararlanabilir ve bunu sağlık raporu ile belgeler. Kursiyerlerin eğitim aldığı spor branşlarında doğabilecek her türlü sakatlık veya rahatsızlıklarından kurum sorumlu değildir.

* Spor branşları için Bilgehane Merkezlerine müracaatlar için ayrıca form düzenlenmektedir.

7 - Kursiyerler şahsi eşyalarını kurs merkezinde bırakamaz. Kayıp vb. hallerde Bilgehane sorumlu tutulamaz.

8 - Yabancı uyruklu öğrencilerin Bilgehane'de kayıt yaptırmaları için ilgili kurs merkezine Emniyet Müdürlüğü Yabancılar şubesinden kursa katılabileceğine dair izin belgesi getirilmesi gerekmektedir.

9 - Kayıt yaptıran bütün kursiyerler yukarıda beyan edilen şartları kabul etmiş sayılır.

Dikkat! T.C. Kimlik Numaranızı Doğum Tarihinizi Gün, Ay, Yıl Eksiksiz Doldurunuz Okudum ve Kabul Ediyorum