Page Nav

HIDE

Gradient Skin

Gradient_Skin

News

latest

Komek Yeni Dönemi Hangi Yeni Branşlarla Başlıyor!

Komek'te Yeni Dönem Yeni Branşlarla Başlayacak Konya Büyükşehir Belediyesi Meslek Edindirme Kursları 2014 - 2015 eğitim yılı bahar ...

Komek'te Yeni Dönem Yeni Branşlarla Başlayacak


Komek Meslek Edindirme Kursları Konya Ücretsiz Kurs Kayıtları ne zaman başlıyor. Konya Büyükşehir Belediyesi Meslek Edindirme Kursları 2014 - 2015 eğitim yılı bahar dönemine çok sayıda yeni branşla başlayacak.

Kayıtları 19 - 30 Ocak 2015 tarihleri arasında www.konya.bel.tr ve www.komek.org.tr adreslerinden yapılacak yeni dönemde açılması planlanan yeni branşlar şöyle:

Yeni Dönem Hangi Yeni Branşlarla Başlayacak

Model Uçak Yapımı, Uygurca, Flemenkçe, Çince, Girişimcilik (KOSGEB işbirliğinde), Dijital Fotoğrafçılık ve Düzenlenmesi, PHP: Web Uygulama Geliştirme, Ofis Programları Kullanımı, Internet Programcısı, 3D Studio Max, 3 Boyutlu Nesne Modelleme, Bilgisayar Destekli Reklam Tasarım, Karikatür, Animasyon, Kısa Film Yapımı, Sinema - Tiyatro - Drama, Senaryo Yazımı, Çizgi Film Yapımı, Minyatür, Cam Süsleme, Cami Musikisi, Ses Eğitimi (Çocuk Korosu), Erkek Üst Giysileri Dikimi, Erkek Üst Giysileri Kalıp Hazırlama, Saç Sakal Kesimi, Ahçılık (İleri Seviye), Servis Komisi, Servis Elemanı ile branşların ihtisas ve tekamül kursları.


Yeni dönemde; Çizgi Film – Animasyon, Kısa Film, Bilgi ve Belge Yönetimi, Adli Kalem İşleri, Arı Yetiştiriciliği, Halı-Kilim Dokuma, Kaligrafi, Hasta ve Yaşlı Refakatçisi, Girişimcilik (KOSGEB), Evde Çocuk Etkinlikleri, İş Güvenliği ve İşçi Sağlığı, İşitme Engelliler Kur’an-ı Kerim ve Giyim Kursu, Model Uçak Yapımı, Engelli Bakımı, Kurban Kesimi, yabancı diller, bilişim teknolojileri gibi yaklaşık 200 branşta kayıt alınıyor.